Inkommats en anti vuilmats van katoen

Anti vuilmattenVoor katoenen anti-vuilmatten van Ideale is extreem vuil welkom. Deze anti-vuilmat is een echte "vuilvreter", het vuil blijft perfect achter op de mat. Katoen heeft van nature een groot absorptievermogen waardoor het alle vuil en vocht zorgvuldig opslorpt. Alle vloeistoffen verdwijnen in de vezel. Hierdoor is het een uitstekende vezel voor anti-vuilmatten.
De Ideale anti-vuilmatten bevatten 1050 gr/m² katoen en worden geïmpregneerd met een biologisch afbreekbare vuilvangolie, speciaal ontwikkeld om het vuil op te vangen en vast te houden in de mat. Dankzij een zware rubberen basis, met rand, blijven de inkommatten probleemloos liggen. Katoenen inkommatten van Ideale zijn echte vuilbarrières.

InkommattenAnti vuimatten

Anti-vuilmatten en inkommatten gebruiken

Alle plaatsen waar vocht, olie, vetten, stof en zand uw mooie vloer dreigen te vervuilen. In bedrijven, handelszaken, scholen, instellingen enz.
De katoenen anti-vuilmatten en inkommatten van Ideale voelen zich dus perfect thuis in garages, winkels, industriële ingangen... plaatsen waar door transport uw vloeren worden bevuild.

Ideale antivuilmatten en inkommatten zijn beschikbaar in verschillende standaardformaten en kleuren.

<< terug Sitemap

info@ideale.be
Tel.: +32 3 664 21 92
Fax: +32 3 664 23 02

Wasserij Ideale NV
Kapelsesteenweg 519
2180 Ekeren
België

Start nu met e-facturatie