Onze werkwijze

Hoe wij jouw eerste indruk dag in dag
uit “voorbeeldig netjes” maken?

Bij Ideale willen wij ervoor zorgen dat jouw eerste indruk altijd “voorbeeldig netjes” is. Zonder dat jij je daarover al te veel zorgen moet maken. Daarvoor ontlenen we je handig en doeltreffend materiaal zoals anti-vuilmatten, stof- en vloerwissers en alles om toiletbezoekjes hygiënisch te houden. Daarbij denken we niet alleen aan jouw goede eerste indruk zonder zorgen, maar ook aan het welzijn van onze medewerkers en het milieu.

Stap 1
Stap 1

Daags tevoren maken we de routeplanning op, zetten de orders klaar en ‘s ochtends geven we alles aan onze service medewerkers.

  1. Ons contacteren voor vervanging is niet nodig. Wij weten perfect wanneer je toe bent aan een proper materiaal.
Stap 2
Stap 2
 

Onze service medewerkers vertrekken steeds bij Ideale naar onze klanten toe.

Stap 3
Stap 3

De service medewerker wipt snel binnen bij de klant, pikt de vuile matten en wissers op en vervangt ze meteen door de propere. Alles weer netjes, in een oogwenk.

Stap 4
Stap 4

Eens terug bij Ideale, worden alle goederen geteld bij het uitladen, per klant. Dit is waar de controle gebeurt: niet door jou, maar door ons. Wij nemen onze verantwoordelijkheid!

Stopwatch

Ideale medewerkers zijn steeds zo stipt als mogelijk op tijd. Zo weet jij als klant precies wanneer je ons kan verwachten.

Stap 5
Stap 5

Na de controle worden wissers en matten opgeladen in het automatische wassysteem.

Clipboard

Geen gedoe bij Ideale met het ondertekenen van bonnetjes ter plaatse. Wij komen snel vervangen en zorgen verder voor een vlotte afhandeling. De controle van de goederen gebeurt steeds bij ons.

Stap 6
Stap 6

Via transportbanden gaan de matten en de wissers eerst naar een grote shaker, een soort trommel die het grove vuil en zand verwijdert, en dan naar de wasmachines. Elke mat en elke wisser krijgt 2 was- en 3 spoelbaden, inclusief de impregnatie met de “vuilvangzeep”.

Stap 7
Stap 7

Vervolgens gaan matten en wissers in de droogkast. In 30 minuten worden ze op de juiste vochtigheidsgraad gebracht. Dan worden ze uit elkaar getrokken door een ketting van transportbanden, zodat onze medewerkers ze ergonomisch van de band kunnen tillen. Een rolsysteem rolt de matten op. Wist je dat wij dankzij deze ideale manier van werken wel 1000 kilo matten en wissers per uur verzetten?

Is een herstelling nodig? Dan doen we dat netjes in eigen huis.

‘Ideale investeert continue in nieuwe technologie om zo efficiënt mogelijk te fungeren.’
images/icons/milieuvriendelijk.svg Milieuvriendelijk
images/icons/waterverbruik.svg Proper zonder zorgen voor jou
images/icons/ergonomie.svg Ergonomisch voor onze medewerkers