Professionele servicematten

Nylon schoonloopmat met logo

Wil je bezoekers hartelijk welkom heten met een persoonlijk boodschap? Dan is een nylon schoonloopmat met logo een nette oplossing. Nylon kan gemakkelijk bedrukt worden, bijvoorbeeld met een tekst of een logo. De bedrukking is kleurvast, ook bij zonlicht.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Bedrukking op maat

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Gratis digitale drukproef

images/icons/icoon_Minteken.svg

Niet vochtabsorberend

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte omwisseling

images/icons/icoon_Extra-wisselmat.svg

Extra wisselmat bij Ideale

images/icons/icoon_Altijd-proper-zonder-zorgen.svg

Altijd schoon zonder jouw zorgen

Optisch mooi en proper
Met een nylon deurmat met logo verwelkom je de bezoeker met een sympathieke, persoonlijke boodschap. Ook bedrukte nylonvezels vegen het vuil van schoenzolen en wielen af, maar houden het vocht niet tegen. Zand en stof verdwijnen wel tussen de vezels.

Frequente reiniging zonder zorgen
De werking van antivuilmatten blijft enkel behouden wanneer ze regelmatig professioneel gereinigd worden. Bij Ideale nemen we je dit alles uit handen. Dankzij ons vlekkeloos service systeem vermijd je vuile matten en heb je geen aankoop- of slijtagekosten.

Toepassing
De nylon vloermat is vooral geschikt op plaatsen waar je indruk wil maken met een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld aan de inkom van scholen, bedrijven of instellingen of ook aan recepties en infobalies.

Wist je dat in België is een katoenen droogloopmat de betere keuze is? Deze houdt niet alleen het vuil, maar ook vocht tegen. Ideale komt dit graag ter plaatse demonstreren. Of vraag een proefmat aan, gedurende 2 weken gratis op proef bij jou.

De Ideale nylon vloermat met logo is beschikbaar in verschillende standaardformaten en -kleuren.

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100